Egészség és Immunitás

Egészséges Immunitás?

Immunrendszerünk működésének alapjaitól, az azt befolyásoló tényezőkig.

Kémiai képletek részletes ismertetése nélkül, de molekuláris biológiai szempontok bemutatásával, hogy két nap alatt átláthassanak egy komplex, sokrétű rendszert, úgy, ahogyan én azt egyetemi tanulmányaimból megismertem, és ahogyan újabb és újabb elemei kerültek tudományosan felismerésre.

A workshop 12 órát vesz igénybe, mely egy péntek estén és egy azt követő szombati napon van elosztva. Ebben az időben megvizsgáljuk mindazokat a lehetőségeket, amik immunitásunk egészségének megőrzésében segítségünkre lehetnek. Átnézzük mindazokat a hiteket (és tévhiteket), amiket rengetegszer hallottunk, és talán unásig is, és a feltárt bizonyítékoknak megfelelően mindenki el tudja majd dönteni, hogy melyik lesz az a lehetőség, ami számára megfelelő. Áttekintjük a táplálkozás-emésztés-immunrendszer, az érzelmek-idegi egészség-immunrendszer és a stressz-energia-immunrendszer köröket.

Ha kedvet érez egy kis tanulásra, szemléletének kiteljesítésére, immunrendszerének egészségét meg kívánja tartani, szeretettel várom!

A workshop időpontja:

  • 2021. 04. 23. 18:00-21:00
  • 2021. 04. 24. 09:00-18:00

Helyszín: Zoom; on-line

A workshop díja: 20000 HUF

25% kedvezményre jogosul az, aki 2021.04.18. éjfélig jelentkezik!

A workshop 20 jelentkezőt tud fogadni, a teljes élmény elérése, és a kérdések megválaszolása miatt.

A workshop linkjét a sikeres jelentkezést és a workshop díjának átutalását követően a tervezett kezdés előtt 24 órával küldjük meg.

Extra kedvezmény!

Akik a workshopon részt vesznek, 10 % kedvezményt kapnak egy következő workshop díjából! A kedvezmény egyszeri, és egy éven belül felhasználható! A kedvezmény részletei, és kódja e-mailben kerülnek kiküldésre a workshopot követően.

Jelentkezzen még ma!

Legyen saját immunrendszerének szakértője!

Vegye kezébe saját immunrendszerének egészségét!

EGÉSZ-SÉG!

    *(kötelező mező)

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.