Alapvető információk az oldallal kapcsolatban

Az oldalon található információk tájékoztatást szolgálnak, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, nem alkalmazhatók diagnosztizálásra, és nem váltják ki orvos, természetgyógyász javaslatát! Az oldalon bemutatott egészségmegőrző módszerek nem alkalmasak mindenki számára, azokat szakvélemény nélkül mindenki csak saját felelősségére alkalmazhatja! A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérje ki orvosa, gyógyszerésze véleményét!

Az oldalon a hozzászólások szabadon megtehetők, nem cél, de vita is létrejöhet, melyet az oldal üzemeltetője követni fog. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot azonban a hozzászólások moderálására, a túlzottan ítélkező, illetve obszcén megnyilvánulásokat törölni fogjuk. Az oldal szellemiségére a nyitottság jellemző, a különböző vélemények is ezt jelképezik, azonban kérjük, mindenki tartsa szem előtt, hogy a vélemény nyilvánítás hangneme és szóhasználata nem azt minősíti, aki a véleményt kapja, hanem azt, aki leírta. Ezért határozottan kérek mindenkit, hogy kerülje az obszcenitást és egymás durva jelzőkkel való minősítését!

Azon dolgozunk, hogy az oldalon megjelenő információk hitelesek és naprakészek maradjanak! Az oldal tárhelyét érintő, illetve a levelezőszerverekkel történő technikai hibákért a beállítások ideje alatt elnézésüket kérjük, a kapcsolat oldalon található többi elérési csatorna valamelyikén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, ha ilyet észlel!

Mindenkinek kívánunk jó egészséget!